PC&Consoles

Red Dead Redemption 2 are un trailer nou

Rockstar ne-a binecuvântat recent cu un trailer nou al celui mai îndelung așteptat joc despre vestul sălbatic de la acea adaptare după filmele cu Ardelenii care tot refuză să existe.

Red Dead Redemption 2 are acum parte de câteva secvențe care nu doar că demonstrează cât de bine poate arăta decorul, dar și cam ce vei putea face pe parcursul aventurii. Te vei afla la conducerea unei bande de hoți, făcând ceea ce fac de obicei hoții în vestul sălbatic. Jefuiești, ameninți, fugi de lege. În esență GTA 5, dar cu cai.

Jocul este deocamdată confirmat doar pentru Playstation 4 și Xbox One, o variantă de PC nefiind încă pomenită. Va decide Take Two să dea cu piciorul ocaziei de-a câștiga și mai mulți bani de pe urma platformei acesteia? Având în vedere câte bătăi de cap a provocat GTA 5 în ultimele luni pe PC, poate vor considera că nu merită. Dar, în același timp, vorbim de foarte, foarte mulți bani.

Red Dead Redemption 2 va fi disponibil din primăvara anului viitor. Dacă varianta de PC va fi vreodată făcută, atunci probabil va sosi prin 2018 sau 2019, cu varianta ce rulează în 4K pentru consolele care nu erau nici măcar anunțate când a început dezvoltarea jocului.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button