PC&Consoles

Red Dead Redemption 2 are acum un trailer

Primul trailer al lui Red Dead Redemption 2 a fost lansat seara trecută, oferind internetului motiv să nu doarmă toată noaptea, disecând noile imagini precum și anunțul lui Nintendo Switch.

Acest trailer nu oferă prea multe detalii despre poveste, gameplay sau personaje, dar oferă un spectacol vizual destul de impresionant. La partea grafică jocul pare să stea foarte bine, iluminarea fiind mult mai puțin aspră decât era în GTA 5. Desigur, este un trailer care probabil conține ceva doctorie și poate nu este reprezentativ pentru varianta finală.

Varianta finală a jocului va fi lansată abia în anul 2017, toamna, așa că mai avem mult timp rămas în care să aflăm detaliile aferente. Red Dead Redemption 2 a fost anunțat deocamdată doar pentru Xbox One și Playstation 4, dar o varianta de PC nu este exclusă. Nu de alta, dar având în vedere cât de bine s-a vândut GTA 5 pe PC, ar fi cam neglijent din partea celor de la Take Two să dea cu piciorul câtorva milioane de vânzări.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

7 comentarii

  1. Grafica e prea high end, ma astept la un downgrade cand o sa apara, nu ca ar fi ceva nou pacat ca nu au anuntat si pt pc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button