GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Red Dead Redemption 2 a fost zărit în Rockstar Social Club

Lumea tot așteaptă de vreun an de zile un anunț de la Rockstar cu privire la o variantă de PC a lui Red Dead Redemption 2. Anunțul acesta încă nu a sosit, dar pare inevitabil.

Urme ale jocului și-au făcut apariția recent în programul acela numit Rockstar Social Club, pe care tot trebuie să îl instalați pentru a putea juca GTA 5. Mai precis, au fost găsite referințe la trofeele/achievements pe care le puteți obține în joc. În cel mai rău caz înseamnă că studioul măcar a început să lege la un loc infrastructura sa în pregătire pentru varianta de PC a lui Read Dead Redemption 2.

Nu există nici un indiciu despre cum și când va fi disponibil jocul în această variantă, dar putem să speculăm. În cazul în care istoria se va repeta, atunci am putea vedea Red Dead Redemption 2 pe PC lansat în proximitatea sosirii pe piață a noilor console. La urma urmei, varianta de PC a lui GTA 5 a sosit alături de cea pentru „noua” generație de console, chiar într-o variantă îmbunătățită față de cea inițială a jocului. Una care adăuga o cameră first person, grafică mai bună, și sentimentul general că scriptarea până în măduva oaselor a tuturor misiunilor a creat o experiență profund dezamăgitoare. N-au reparat asta în RDR2, în cazul în care erați curioși.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button