GamingȘtiri IT

Red Dead Online va putea susține până la 32 de jucători

Red Dead Online va putea susține până la 32 de jucători pe o singură hartă.

Rockstar Games a dezvăluit noi detalii despre modul multiplayer pentru Red Dead Redemption. Pe lângă sesiunea beta anunțată pentru luna noiembrie, am aflat că o hartă va putea avea până la 32 de jucători, față de predecesorul său care putea avea 16 jucători, iar GTA Online ajunge la 30 de oameni.

Pentru cei care cred că sunt prea puțini jucători, trebuie luat în considerare și mărimea hărții. Compania a afirmat în trecut că noua hartă din Red Dead Online va fi mult mai mare și mai detaliată. Asta ar fi o veste bună pentru jucătorii care vor să exploreze, însă în multiplayer, șansele pentru a întâlni probleme cu jocul sunt mult mai mari, luând în considerare că Rockstar deja a decalat lansarea versiunii online cu o lună față de campania single-player.

Un lucru e sigur: compania deja a declarat că se așteaptă la destule probleme, mai ales având în vedere ce început dezastruos a avut GTA Online când s-a lansat.

Desigur, RockStar nu a comentat despre aceste amănunte, dar sperăm că vom afla mai multe detalii cât de curând.

Sursa

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button