GamingPC&ConsolesTech&IT

Red Dead Online a primit un update de tip Battle Royale

Rockstar continuă să extindă secvența beta pentru Red Dead Online, iar cea mai recentă actualizare le va părea multora deosebit de familiară. Studioul a adăugat un mod numit Gun Rush care este efectiv o paralelă la modurile de luptă de tip battle royale ce pot fi întâlnite în jocuri ca Fortnite, PUBG și numeroase alte titluri din ultimii doi-trei ani.

În modul Gun Rush, jucătorii pot lupta singuri sau în echipă, încercând să rămână ultimii în picioare într-o zonă de joc care devine din ce în ce mai mică. Dacă există o diferență majoră față de alte titluri însă, atunci acesta este scara la care se desfășoară acțiunea, cu un maxim de 32 de jucători față de 100, câți sunt de exemplu în Fortnite. Asta va duce probabil la runde mai scurte și mai pline de acțiune, deși succesul noului mod de luptă din Red Dead Online rămâne să fie evaluat de către fani în săptămânile următoare.

Rockstar are de altfel mai multe actualizări în pregătire, ca urmare a feedback-ului primit de la jucători, multe dintre ele destinate în special pentru combaterea griefingului. Astfel, va fi mai ușor să activați sistemul Parley când doriți să scăpați de cei care caută conflictul, iar jucătorii vor fi semnalați mai greu pe hartă, astfel încât trolii să nu îi poată vâna cu ușurință. Sistemul de recompense va fi de asemenea schimbat pentru a reduce griefingul prin stimularea jucătorilor să-și plătească mai rapid recompensele. Rockstar explorează de asemenea posibilitatea de a scoate la iveală grieferii printr-un cod de culoare pentru cei care ucid fără avertisment și un sistem care să îi facă vizibili de la distanțe din ce în ce mai mari pe hartă.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button