GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Red Dead Online va primi un nou mod de joc săptămâna viitoare

Dacă te-ai plictisit de activitățile pe care lumea lui Red Dead Online ți le pune la dispoziție, vin cu vești bune. Pe data de 10 August 2021, Rockstar va lansa un nou mod de joc. Acesta se numește Call to Arms și va fi introdus săptămâna viitoare, fiind parte a actualizării săptămânale pe care dezvoltatorul o lansează pentru jocul open-world cu cowboy.

În stilul tipic celor de la Rockstar, detaliile referitoare la noul mod de joc sunt limitate. Din ce am putut afla până acum, noul mod pentru Red Dead Online abordează o direcție survival și te pune față în față cu multiple valuri de inamici, în încercarea de a ajuta sătenii. Asta înseamnă că fanii acestui tip de gameplay vor câștiga ore bune de distracție.

Red Dead Redemption 2

Următorul update pentru Red Dead Online mai aduce câteva noutăți

Pe lângă noul mod de joc, următoarea actualizare a lui Red Dead Online va introduce și un diamant galben cunoscut sub numele de Il Sovrano care își va face apariția pentru o perioadă limitată în Rhodes. În disputa de a hotărâ cine va avea grijă de acest diamant, poți să alegi ori o abordare stealth, fie să îți faci o intrare explozivă pentru a pune mâna pe piatra prețioasă.

Această misiune îți va debloca o nouă armă, pe care o poți alege cu mâna (tastatura) ta. Iar dacă te simți destul de experimentat în tainele lui Red Dead Online poți selecta dificultatea Ruthless. Dacă duci la bun sfârșit misiunea pe acest nivel de dificultate, vei primi și „Duplessis top hat” de la Madam Nazar. Iar dacă această adiție nu e destul, mai primești și Saloon Contract care introduce trei misiuni noi.

Articole asemanatoare

Back to top button