GamingRSS PaginaDeMedia

Red Dead Online – Jucatorilor nu le pica bine patch-ul cel nou

Jocul devine stand-alone, dar este suficient cat sa calmeze spiritele?

Un patch important pentru Red Dead Online a fost lansat ieri, si se pare ca fanii nu sunt prea incantati de schimbarile aduse. Intitulat „Bounty Hounters”, patch-ul se vrea a fi un motiv pentru care jocul sa fie incercat si de alti curiosi. Pe de o parte, Bounty Hunters ofera ceva mai multe de facut. Pe de alta parte, schimbarile introduse nemultumesc o buna parte din comunitate.

Patch-ul modifica drastic modul in care poti obtine streak atunci cand completezi daily quest-urile. In mod normal, daca reuseai sa faci in fiecare zi cate un daily quest, aveai sanse sa faci combo. Mentii streak-ul pe cat de mult posibil, primesti mult mai mult gold la fiecare daily quest completat. Iar jucatorii de Red Dead Online s-au luat la intrecere in asta. Cel mai mare streak a numarat 28 de zile, dar sistemul jocului numeroteaza oricum zilele completate peste milestone-ul respectiv.

Astfel, un player a obtinut un scor de 570. Iar cu numere din astea, bounty hunter-ii acumuleaza cantitati ridicole de aur. Acum, insa, Rockstar sterge cu buretele tot ceea ce inseamna streak-urile constante. Mai exact, progresul se reseteaza in fiecare luna. In plus, aurul castigat dupa completarea unui daily quest este injumatatit.

The longest streak that ever was or ever will be. from RedDeadOnline

Red Dead Online si modelul „EA/Disney”

In Red Dead Online, aurul va putea fi cumparat si prin microtranzactii, fapt care pune multa lume pe ganduri. Oare jocul devine incet-incet o vacuta pe care compania o mulge zilnic pentru a scoate mai multi bani? Probabil. Pe langa asta, mai sunt si alte lucruri noi pe care jucatorii au boala. Potrivit feedback-ului, noile iteme din battle chest-uri sunt pe cat de inutile si insuficiente, pe atat de urate.

Intre timp, patch-ul mai face o „nasoala”. Mai nou, ai nevoie de gold ca sa poti progresa in rolul de Bounty Hunter. Au mai fost cazuri anterioare cand jocul a starnit controverse si nemultumiri, dar in momentul de fata, Rockstar a calcat destul de apasat pe bec, iar comunitatea mai are putin si incepe sa protesteze in-game.

Cu toate acestea, este important de stiut ca Red Dead Online a devenit stand-alone. Nu vei mai avea nevoie de Red Dead Redemption 2 pentru a juca varianta online, iar pana pe 21 februarie 2021, jocul va putea fi cumparat la pretul de 4 dolari, urmand sa revina dupa aceea la pretul standard de 20 de dolari.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button