PC&Consoles

Red Alert 2 în VR arată surprinzător de jucabil

VR este la ordinea zilei, fiind împins din toate direcțiile ca următorul mare lucru. Însă pe partea de jocuri fie vedem doar simulatoare de zbor grozave, fie variante limitate ale unor genuri existente. Dar ce se întâmplă când încerci să bagi un RTS la mijloc?

Un individ numit Ádám Horváth a realizat un prototip menit să ne ofere o mostră dintr-o variantă în VR a lui Red Alert 2. Puteți vedea o prezentare chiar foarte lungă mai jos, nu doar un trailer de 1 minut care nu include gameplay.

Dezvoltatorul nu este în măsură să facă Red Alert 2 pentru Vive, din moment ce nu deține drepturile pentru joc. Dar măcar ne arată că așa ceva este posibil, este jucabil și chiar pare a fi amuzant.

Conceptul nu este prea diferit de prezentările vechi ale lui RUSE, care aveau încă de atunci o tentă care mergea către VR, către a te uita la o planșetă în care bătălia se desfășura.

Cu puțin noroc, cineva chiar va face un RTS comercial în acest fel, nu de alta, dar pare a fi un mod interesant de a juca. Sau chiar un City Builder, ar oferi un sentiment de imersiune grozav.

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

5 comentarii

  1. GE-NI-AL.
    Am ramas profund impresionat. Chiar ma gandeam la o varianta de RTS in VR dar nu imi puteam imagina ca va arata atat de bine.

  2. frumos, e bine facut chiar imi place. mai mai sa-mi iau un set vr doar ptr. gaming in Red Alert 2 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button