MORE

Red Alert 2 este gratuit, din nou!

Daca nu ati apucat sa luati Red Alert 2 gratuit in luna septembrie, aveti iarasi aceasta ocazie. Electronic Arts anunta ca legendarul RTS este disponibil din nou in promotia On The House de pe Origin.

Pentru a revendica jocul, va trebui sa faceti un cont de Origin, in cazul in care nu aveti deja unul, si sa apsati butonul de Download Now.

Chiar daca Origin are o reputatie ca ar fi doar o unealta malefica realizata de Electronic Arts pentru a va pedepsi, trebuie sa recunoasteti ca nu este chiar un serviciu chiar atat de rau. Este de-a dreptul decent, in special cand ofera lucruri precum Red Alert 2, gratuit. Si oricum, este departe de a fi o groapa de intuneric si dispret ca Uplay.

Pentru cei care nu au jucat inca Red Alert 2, sau aud acum pentru prima data de el, tare va incurajez sa il incercati, deoarece ocupa, cel putin pentru mine, titlul de cel mai amuzant RTS facut vreodata. Este mai putin un joc la care trebuie sa nimeresti un build order folosit de un campion la eSports si sa faci micro pana iti vine sa iti smulgi ochii din cap, si mai mult un RTS la care chiar te pot distra.

Sigur, AI-ul devine previzibil dupa o vreme si inca nu sunt sigur daca mai merge modul sau de multiplayer, dar Red Alert 2 este un joc la care poti pune bombe pe vaci sau poti baga acele vaci intr-un IFV, pentru a obtine un Prism Tower mobil. Misiunile sale sunt foarte amuzante, modul de skirmish iti va asigura ani intregi de distractie, iar diversele unitati secrete sunt atat de distractive de descoperit pentru prima data.

 [Electronic Arts]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button