GamingPC&ConsolesȘtiri IT

ReCore și alte 4 jocuri care erau exclusive pe Microsoft Store sunt acum pe Steam

ReCore a fost foarte dezamăgitor, nu numai pentru că arăta atât de bine, și s-a dovedit atât de rău, dar pentru că, dacă l-ați fi vrut, trebuia să suportați neplăcerea persistentă a lui Windows Store.

Acum nu mai este cazul: acesta împreună cu alte patru jocuri exclusive anterior, (Super-Lucky’s Tale, Disneyland Adventures, Rush: A Disney – Pixar Adventure și Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection) sunt disponibile și pe Steam.

Apariția acestor jocuri pe Steam este rezultatul unui acord între Microsoft și THQ Nordic, anunțat în august la Gamescom, care acordă THQ dreptul de a distribui jocuri publicate de Microsoft pe Steam și în formate fizice. După cum a raportat Variety, nu se știe dacă alte jocuri sunt incluse în această înțelegere, dar nu reflectă foarte bine eforturile Microsoft de a transforma Windows Store (care încă mai… face precum aspiratorul) într-un concurent viabil pentru Steam. Sau GOG. Sau Origin. Sau Itch.io, sau Uplay, sau aproape price altceva, sinceri să fim.

Versiunea Steam a lui ReCore este Definitive Edition, care a fost lansată inițial în august 2017 și prezintă grafică și performanță îmbunătățite, limite mai mari de nivel, noi achievements, noi arme, temnițe și locații din întreaga lume, un nou cadru T8NK Corebot și multe altele. Costă 16,79 euro.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Back to top button