TECH

Recordly permite transcrierea convorbirilor în timp real pe mobil

Dacă aveți nevoie de o aplicație capabilă să înregistreze conversații și simultan să le transcrie, puteți găsi în acest moment una gratuită pe iOS, numită Recordly.

Aplicația este dezvoltată de o echipă de la Universitatea statului Missouri și funcționează prin analiza convorbirilor folosind algoritmi bazați pe Watson, platforma de inteligență artificială a IBM. Recordly este deocamdată disponibil doar cu iOS, fiind gândit să ruleze în tandem atât pe telefon cât și pe un Apple Watch.

Mai exact, telefonul este folosit pe post de reportofon, iar ceasul poate fi folosit pe post de telecomandă pentru a porni înregistrarea și chiar pentru a marca pasaje importante care sunt automat transcrise pe telefon, cu tot cu un indicator de timp. Textul poate fi apoi editat după bunul plac, fiind util pentru cei jurnaliști și alți oameni care vor să aibă o transcriere clară a unei convorbiri. Recordly poate să transcrie 60 de minute de convorbire gratuit, fiecare oră peste costând câte doi dolari.

Aplicația funcționează deocamdată doar pentru limba engleză, și după cum știe fiecare scoțian blocat într-un lift, detectarea vocală nu are șanse prea bune de reușită în cazul accentelor.

[Ijnet]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button