PC&Consoles

Record mondial la Fallout

Fanii lui Fallout sunt mereu oameni foarte inventivi, care gasesc metode din ce in ce mai diverse prin care sa termine jocurile.

In acest caz, un individ numit KungKobra a reusit sa stabileasca un nou record mondial pentru terminarea lui Fallout New Vegas. Finalul jocului a fost atins in numai 22 de minute, sau 19 minute si 48 de secunde daca nu sunt luati in calcul timpii de incarcare. Chiar daca este o reusita impresionanta, creatorul crede ca poate ajunge la 19 minute si 30 de secunde cu ceva mai mult efort.

Cei interesati sa afle cum exact a fost realizat acest speedrun, si de ce mici ticuri ale jocului s-a facut abuz, pot arunca o privire peste un document realizat de creatorul acestui video.

Sigur, nu este tocmai un mod grozav de-a juca, din moment ce ratezi 99.98% din continutul lui Fallout New Vegas, dar demonstreaza exact cat de multa libertate ai in acest gen de jocuri. Poti trece peste provocari, peste inamici, peste obstacole, doar ocazional vorbind cu un NPC pentru a rezolva conflictul prin dialog.

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button