GamingPC&ConsolesTech&IT

Untitled Goose Game poate fi terminat în 4 minute

Record de viteză la a fi o gâscă

Conceptul de speedrunning nu este o noutate. Presupune ca cineva să încerce să termine un joc pe cât de repete cu putință, folosind orice metodă de ocolire a progresului poate fi născocită. Dar, de această dată, implică și o gâscă.

Untitled Goose Game este disponibil pe piață de câteva zile, dar deja a fost stabilit un record de viteză pentru completarea sa de 3:46. Asta nu înseamnă că tot jocul a fost terminat în acest timp, având o sumedenie de obiective secundare, unele dintre ele secrete până la final, dar obiectivul principal a fost terminat în acest timp foarte scurt.

După cum puteți vedea mai sus, această reușită a presupus în mare parte folosirea câtorva particularități ale fizicii jocului pentru a ocoli cam toate provocările aflate în calea acestei gâște și a planului său de dominare mondială. Jucat în mod normal, doar cu obiectivele principale, Untitled Goose Game poate dura aproape două ore. Cu cele secundare, are o durată ceva mai mare.

Iar în cazul în care ați uitat despre ce era vorba, acesta este un joc la care ești o gâscă, inamicul public numărul 1 al unui sătuc în mod normal liniștit. Misiunea ta: să gâscă. Motivul: gâscă.

[PC Gamer]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button