MORE

Recon Jet – rivalul lui Google Glass vine in Septembrie!

Recon Jet este in cuvinte putine un fel de Google Glass pentru sportivi. Recon Instruments doreste practic sa realizeze o versiune de Glass, evident cu sistem de operare Android, care sa se adreseze celor mai activi, Google Glass fiind destul de incomod pentru cineva care urca pe stanci, merge cu bicicleta sau practica sporturi extreme in general. Cam aceasta este premisa acestei perechi de ochelari inteligenti.

Conceptul a fost prezentat acum mai bine de un an, dar de atunci si pana acum nu am mai auzit nimic de el…in afara trailer-ului de mai sus. Sigur, producatorul a mai updatat pagina de web, relatand stadiul in care dezvoltarea se afla, dar pana acum cateva zile totul a fost tacut.

Pentru inceput, avem acum un display mult mai bine orientat, utilizatorul putand sa vada mai bine informatia aratata, datorita unghiului de vizualizare bine calibrat, si o camera care poate face fotografii de la nivelul ochilor. Acesta mica ajustare doreste sa faca ochelarii mult mai ergonomici, dar si sa faca HUD-ul inteligent mult mai vizibil. Un alt lucru interesant, e ca Jet este acum certificat IP65, asta insemnand ca rezista la praf si ploaie. Din pacate nu este rezistent in totalitate la apa, asa ca balacitul cu ochelarii la ochi nu intra in ecuatie.

Din fericire doua lucruri nu s-au schimbat. Pretul si data de lansare. Pretul a ramas de 600 de dolari, iar data de lansare este stabilitata pe 25 septembrie anul acesta. Recon Jet este o ideea mai ieftin decat Google Glass, iar conceptul de ochelari multifunctionali pentru cei foarte activi este cat se poate de interesant.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button