GAMING

Recentul proces impotriva Bungie dezvaluie programul de lansari pentru Destiny

La Hollywood exista o practica destul de interesanta, care se aplica ori de cate ori un film este in stagiul pregatitor, pre-productie daca doriti, care dicteaza ca orice proiect nu trebuie sa poarte numele filmului. Un nume de cod mai simplu.

Aceste nume de cod sunt oferite filmelor pentru a evita o eventuala scurgere de informatii in presa, dar si pentru a proteja studioul in sine, in cazul in care proiectul nu intra in productie, evitand astfel publicitate negativa.

Asa am avut nume de cod celebre precum Incident on 57th Street pentru primul Harry Potter sau Blue Harvest pentru Star Wars: Return of the Jedi. Iar astea sunt doar doua din sutele de exemple pe care le-am putea oferi.

Dar care este legatura intre Bungie si Hollywood? Ei bine, se pare ca recentul proces intentat de Marty O’Donnell celor de la Bungie a scos la iveala o serie de nume de cod, care releva programul de lansari pentru Destiny.

Bungie

Project Tiger 1-4 si Comet 4 reprezinta variantele noi ale lui Destiny, ce vor fi lansate in urmatorii ani. Daca va intrebati de ce Project Tiger 1 apare cu data de 24 septembrie 2013, Destiny fiind lansat in 2014, este din cauza amanarii jocului. Intregul program a fost intarziat cu un an de zile, varianta de mai sus fiind una mai veche. Din pacate nu se mentioneaza nimic despre o lansare pe PC in acest document, dar speranta moare ultima se spune.

Un lucru este cert. Atat Activision, cat si Bungie, nu sunt multumiti de aceasta scurgere de informatii.

 [GameInformer]

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close