Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Rebellion cumpara The Red Hood Diaries

/
/
/

Cred ca multi dintre voi sunteti familiarizati cu povestea scufitei rosii, bunica si luptul cu o pofta teribila dupa persoane octogenare.

Cineva a fost atat de pasionata dupa aceasta poveste incat s-a gandit sa faca un joc dupa ea, dar cu o adaptare proprie. Mai exact scufita rosie devine din vanat, un mare vanator cu „mantie” rosie.

La inceput chiar si pe mine m-a debusolat un pic numele jocului, Woolfe – The Red Hood Diaries, deoarece m-am dus cu gandul la personajul Red Hood din Batman si ma intrebam cum de au reusit sa obtina drepturi sa faca un joc dupa un personaj din universul DC Comics.

GRIN Gamestudio a avut aceasta idee mareata si totul a mers bine pana cand au ajuns la momentul in care pur si simplu nu si-au mai permis sa isi dezvolte jocul.

Problema a fost ca si-au dorit sa adauge din ce in ce mai mult continut astfel incat au ridicat stafeta pana cand nu au mai reusit sa ajunga la ea si din acest motiv au trebuit sa aplice pentru insolventa.

Norocul lor a fost ca cineva de la Rebellion a vazut prin ce drama trec si le-au cumparat drepturile de proprietate asupra jocului si l-au salvat de la uitare si pieire.

[Kickstarter]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar