MORE

Rebeliunea Radeon continuă cu lansarea noului model pentru gameri Radeon RX 470

După lansarea din Iunie a modelului Radeon™ RX 480, AMD (NASDAQ: AMD) dezvăluie astăzi noul Radeon™ RX 470, care se adresează unui segment extins de gameri printr-o propunere și mai atractivă de preț, pornind de la doar $179 USD.

Echipată cu instrucțiuni asynchronous compute, suport pentru monitoare high dynamic range și API-uri eficiente, Radeon™ RX 470 oferă capabilități de gaming HD fără compromis cu performanțe excepționale și consum redus de energie. Mai multe detalii despre noul RX470 și tehnologiile aferente sunt disponibile pe noul portal AMD cu conținut dedicat gamerilor, Radeon.com.

Intrăm într-un nou capitol al rebeliunii Radeon odată cu lansarea Radeon™ RX 470, un GPU care asigură gaming HD exceptional și este echipat cu tehnologii de viitori la un preț imbatabil,” a spus Raja Koduri, vicepreședinte senior și șef arhitect, Radeon Technologies Group, AMD. “Am creat seria de plăci grafice Radeon luănd în calcul părerile gamerilor și entuziaștilor care folosesc tehnologiile noastre grafice. Ei au avut ceva de spus iar noi i-am ascultat. Radeon RX 470 este o placă premium cu funcții impunătoare care va atrage entuziașii din toată lumea.”

Asus RX 470

Radeon™ RX 470 depășește in jocuriii performanțele generației anterioare mulțumită celor 32 compute unitsiii, 2048 stream processors, și până la 4.9 teraflops putere de procesare, cu toată că TDP-ul placii este de doar 120 watt. Această combinație produce rezultate remarcabile la 60fps și setări ultra în cele mai noi titluri de jocuriiv.

Caracteristici Radeon™ RX 470

Gamer Optimized – Echipată cu cea de a 4-a generație a arhitecturii Graphics Core Next (GCN) cu asynchronous shaders și un motor pentru geometrie îmbunătățit, Radeon™ RX 470 oferă cursivitate la rezoluții HD in cele mai noi jocuri DirectX® 12, Vulkan™ și titluri e-Sports.

MSI RX 470

Cool Efficiency – Radeon™ RX 470 dispune de tehnologii premium cu un proces de fabricație optimizat FinFET 14nm ce asigură noi niveluri de performață și cerințe minime de sistem. Toate acestea deschid noi orizonturi de performață în soluții mai compacte, ce necesită mai puțină energie.

Radeon™ RX 470 este disponibil la retaileri și e-taileri începând de astăzi. Pentru mai multe informații vizitați http://shop.amd.com/en-us.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button