Știri ITRSS PaginaDeMediaTECHTelefoane

realme promite că va aduce telefoane cu 5G la peste 100 de milioane de tineri

În cadrul summit-ului sau despre 5G, realme ne-a vorbit despre inițiativa de a oferi telefoane cu tehnologie 5G la peste 100 de milioane de tineri din întreaga lume în următorii trei ani. Summit-ul a fost organizat în colaborare cu GSMA și Counterpoint Research și în cadrul acestuia, producătorul a prezentat și noile modele din seria GT, modele de top ce vor fi lansate în perioada imediat următoare, precum și câteva inițiative corporate pentru promovarea adoptării 5G la nivel global.

Tema evenimentului a fost „5G Global: accesibil pentru toată lumea” și a reunit furnizori de echipamente, asociații, instituții de cercetare și dezvoltare și lideri din mai multe domenii care și-au împărtășit perspectivele asupra mai multor subiecte 5G: conectivitatea actuală la nivel global, relația dintre tehnologia 5G și generația tânără, dar și despre cum tehnologia aceasta ar putea deveni mai accesibilă în viitor.

realme 5G Summit

realme își dorește să popularizeze și să dezvolte tehnologia 5G în întreaga lume

În 2020, realme a lansat 14 dispozitive 5G în 22 de piețe, reprezentând aproximativ 40% din toate produsele sale. Până în 2022, compania își propune să crească numărul de dispozitive cu această tehnologie la peste 20, crescând raportul la 70%. Mai mult de atât, își dorește să își lanseze produsele în 50 de piețe diferite, astfel dublând numărul de țări în care vei putea achiziționa un telefon al producătorului.

În decursul acestui an, realme vrea să înființeze peste 10 magazine 5G în întreaga lume, oferind tinerilor spații exclusive în care să se poată bucura de experiența de gaming în cloud, AR (realitate augmentată) evenimente live și alte aplicații populare care necesită o conexiune rapidă la internet.

Pentru a sprijini adoptarea globală a produselor 5G, producătorul va înființa șapte centre de cercetare și dezvoltare în întreaga lume în 2021. Acestea vor fi dedicate explorării tehnologiilor și produselor inovatoare. În următorii doi ani, realme va investi 300 de milioane de dolari la nivel global în cercetarea tehnologiei 5G și dezvoltarea produselor, precum și în popularizarea acestui tip de rețea.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button