TelefoaneRSS PaginaDeMedia

realme ar putea anunța un parteneriat cu un nume interesant din domeniul fotografiei

Deja nu mai este un secret faptul că producătorii de smartphone-uri se aliază cu nume importante din domeniul fotografiei pentru a oferi ansambluri foto puternice. Am tot văzut parteneriate precum Huawei și Leica, Vivo și Zeiss sau OnePlus și Hasselblad, dar parcă prea lipsea cineva din peisaj, nu-i așa?

Potrivit zvonurilor aduse de leakerul  Digital Chat Station pe platforma social media Weibo, realme ar putea fi noul nume care să se alăture modei. Utilizatorul menționează că producătorul se va alia cu un veteran într-ale camerelor foto, dar nu a specificat și o dată anume în care realme va face anunțul. Chiar și așa, se spune că dezvoltatorul ar urma să anunțe parteneriatul undeva în cadrul evenimentului de lansare al lui realme GT Master Edition.

Realme parteneriat producator foto

În ceea ce privește marele nume, utilizatorul nu a făcut decât să-i elimine din ecuație pe cei de la Sony într-un comentariu. Asta înseamnă că oferta ar include cel mai probabil companii precum Canon, Fujifilm, Nikon, Panasonic, Pentax și Polaroid. Iar dacă acestea se adeveresc, realme va fi încă un nume din industrie care ține cont de popularitatea fenomenului de mobile photography. Midrange-uri și flagship-uri se adună cu mic, cu mare, în această grămadă a telefoanelor care se laudă cu specificații foto puternice, și nu puteau nimeri într-un moment mai potrivit.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button