GamingMobileRSS PaginaDeMedia

Realme lansează o serie de accesorii pentru mobile gaming

Într-un fel, modul în care Realme începe să-și diversifice catalogul îmi amintește de Hama și/sau Myria cu toată linia lor de accesorii hardware, cântare, huse, genți, aspiratoare, v-ați prins voi. Dar asta nu înseamnă că Realme nu ar putea scoate pe piață niște lucruri interesante sau chiar utile la casa omului care se joacă foarte des pe telefon.

Pentru asta, Realme a pregătit o serie de accesorii destinate gaming-ului pe mobil, alături de niscaiva merchandise, pentru că tuturor ne place să avem tricouri faine cu mascote amuzante. Dar care sunt aceste jucării și ce știu ele să facă?

Realme Cooling Back Clip

La fel ca orice dispozitiv electronic supus unor task-uri dure, și smartphone-ul se poate (supra)încălzi. Următorul pas logic ar fi să te asiguri că ai parte de un airflow bun sau că îți iei un cooler decent. Păi, asta poți face și pentru telefon. Realme Cooling Back Clip este…Un cooler…Pentru telefon.

Realme Accesorii Mobile Gaming

Îl atașezi pe spatele telefonului iar sistemul său format dintr-un ventilator cu șapte lame și chip semiconductor îți răcește dispozitivul, fără să fie prea zgomotos. Ca orice accesoriu care se respectă, are RGB, dar este compatibil și cu alte modele de smartphone-uri, nu doar Realme.

Mobile Game Controller

Destul de evident. Realme Mobile Game Controller vine în sprijinul celor care caută o experiență orientată către bucuria de a trage de joystick-uri, fără a mai apăsa agresiv pe ecranul telefonului. Accesoriul în cauză se bazează pe tehnologia CapAir Mapping Technology care, chipurile, oferă o acuratețe mai mare decât alte controller-e pentru telefoane.

Mobile Game Controller are și Micro Switch, fiind apt pentru o luptă de până la 80 de ore. Ah, da, și este potrivit atât pentru Android, cât și pentru iOS.

Mobile Game Finger Sleeve

Să zicem că degetarele astea îmi amintesc de cele folosite la mașina de cusut, doar că nu-s atât de țepene. Ar fi, mai degrabă, niște botoșei pentru degețele.

Realme Accesorii Mobile Gaming

Ceea ce face din șoșetele astea obiectul mândriei Realme este încorporarea tehnologiei Superconducting Electric Silver Fiber împreună cu un design ultra-slim 0.25mm care asigură fluiditate și rapiditate în mișcări, fără vreun dezavantaj în prealabil. De altfel, materialul oprește transpirația, pielea poate respira, iar ecranul nu se umezește.

Realme Motion Activated Night Light

Ultima jucărie pe lista accesoriilor este ceva mai…Casnică. Acesta este o lampă activată hands-free, adică detectează mișcările și luminează constant timp de 15 secunde. Este alimentată de trei baterii AAA, dar Realme promite că indiferent cât ai solicita-o, te-ar ține aproape un an.

Lampa are un senzor infraroșu la 120 de grade care, odată activat, emite lumină caldă la 2800k și are două moduri de iluminare.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button