TECHRSS PaginaDeMedia

Realme ar putea începe să producă laptopuri cât de curând

realme nu este un nume străin pieței globale. Producătorul reușește să ofere publicului smartphone-uri budget-friendly destul de vioaie (vezi realme 8), în vreme ce începe să se extindă și către alte domenii, precum cel al televizoarelor, al obiectelor casnice inteligente și al produselor IoT. Mai nou, compania ar fi pe cale să-și lanseze și propria linie de laptopuri, iar vestea a venit chiar din interior.

Potrivit lui Madhav Sheth, CEO realme pentru piața din Europa și India, realme plănuiește să lanseze cel puțin o sută de produse din sectorul AIoT, iar asta include boxe și becuri inteligente, căști și așa-zisele laptopuri. Între timp, zvonurile indicau o astfel de lansare la începutul acestei veri, iar acum utilizatorii s-au trezit că primesc chestionare legate de produsele Realme, iar acest lucru vine ca un fel de întărire a afirmațiilor.

realme oferă indicii cu privire la producția de laptopuri

Pe lângă întrebările legate de vârstă, gen, venitul anual și ce fel de smartphone folosesc, utilizatorii au fost invitați să răspundă și la câteva întrebări legate de laptopuri. Utilizatorii au fost rugați să specifice dacă utilizatorii dețin sau intenționează să achiziționeze un laptop și cât ar fi dispuși să plătească pentru acesta. Realme a oferit ca variantă de răspuns intervalul 30,000 de rupii (în jur de 340 de euro) – 50,000 de rupii (aprox. 560 de euro), ceea ce ar însemna că producătorul ia în calcul astfel de prețuri pentru laptopurile sale.

În cazul în care chestionarul vine ca o confirmare a acestor planuri, se estimează că realme își va lansa propria linie de laptopuri în al treilea trimestru al acestui an. Cu toate acestea, piața globală se confruntă cu o criză majoră de chip-uri, fapt care îngreunează inevitabil producțiile în masă și lansările la timp.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button