TelefoaneRSS PaginaDeMedia

realme a lansat o cameră de telefon de 108MP

realme a prezentat în cadrul evenimentului Camera Innovation o nouă cameră de 108MP care va fi folosită pe telefoanele din seria 8 a producătorului. Noua cameră duce fotografia la un allt nivel, oferind nu doar poze clare și detaliate, dar și funcții deosebite precum Tilt-Shift, Time-Lapse Video, Starry Time-Lapse Video sau filtre noi pentru modul portret.

realme 8 Pro adoptă cea mai recentă generație de senzor foto de la Samsung, MH2 de 108MP, cu o rezoluție maximă de 12000 x 9000 pixeli și o dimensiune a senzorului de 1/1.52 inch. Dimensiunea mai mare a unui singur pixel asigură o calitate mai bună a imaginii, inclusiv în condiții de iluminare slabă. În același timp, senzorul HM2 dispune de tehnologia revoluționară Pixel Binning 9 in 1 care unește nouă pixeli într-unul singur, dar și tehnologia ISOCELL Plus și Smart ISO, care permit telefoanelor realme să facă fotografii excelente în condiții slabe de iluminare.

realme 108MP Camera

Camera de 108MP de la realme dispune de In-Sensor Zoom

Noua tehnologie întâlnită pe realme 8 Pro schimbă modul în care arată fotografiile cu zoom. Datorită noului senzor foto puternic, telefonul poate realiza fotografii folosind doar 12MP mapați cu partea mărită a imaginii pentru a spori claritatea. Procesul de formare a imaginii este rapid datorită numărului mic de megapixeli folosit. In acest fel, realme 8 Pro poate realiza opt fotografii de 12MP una după alta, folosind algoritmul de îmbunătățire a clarității pentru a crește și mai mult calitatea imaginii.

Starry Mode cu Time-Lapse Video

realme 8 Pro este primul telefon din lume care integrează modul de captură video time-lapse Starry Mode. Acest mod permite fotografierea și filmarea stelelor de pe cer fără aparatură profesională. Noul telefon oferă această posibilitate folosind o putere de procesare mare cu care gestionează sinteza fotografiilor.

realme oferă un algoritm video unic ce combină o serie de fotografii pentru a genera un videoclip de tip Time-Lapse. Timpul necesar pentru a înregistra 30 de fotografii este de 480 de secunde (opt minute), generând ulterior un videoclip scurt de o secundă care va prezenta universul în permanență schimbare la o viteză de 480 de ori mai mare.

realme 108MP Camera

Noua cameră te ajută să capturezi lumea în miniatură

Fotografia Tilt-Shift se realizează cu ajutorul unor lentile scumpe. Acestea pot face ca doar o parte a fotografiei să pară clară, menținând toate celelalte părți în afara focalizării, reușind astfel să inducă un aspect de lume în miniatură. Cu noul algoritm de fotografiere Tilt-Shift, seria realme 8 este capabilă să facă fotografii și filmări Time-Lapse Tilt-Shift de 10 ori mai rapide, prezentând lumea într-un mod unic.

Pentru modul Tilt-Shift, realme oferă și câteva setări precum forma, unghiul, poziția și dimensiunea efectului Bokeh și chiar efectul de tranziție între zone. Puteți alege și personaliza după bunul plac efectul de Bokeh astfel încât să se potrivească perfect cadrului tras.

realme 108MP Camera

Filtre noi pentru modul Portrait

Fotografierea în modul portret este foarte populară și surprinde personajul în prim-plan. Totuși, telefoanele care folosesc acest mod de fotografiere au în prezent un efect Bokeh standard. Telefoanele din seria realme 8 oferă trei filtre noi: Neon Portrait, Dynamic Bokeh și AI Color Portrait.

realme 108MP Camera

O nouă eră a fotografiei cu realme

realme vrea să se concentreze pe camerele foto pentru viitoarele modele de telefoane, încercând se le ofere utilizatorilor tineri și nu numai, tehnologii inovatoare și caracteristici noi. Camera de 108MP și noile sale funcții vor putea revoluționa modul în care facem poze cu telefoanele mobile și vor fi introduse pentru prima dată pe modelele din seria realme 8.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button