Telefoane

realme 9 Pro este noua serie de telefoane cu senzor Sony IMX766 și performanțe foto superioare

Dezvoltatorul a lansat astăzi o nouă serie de telefoane cu specificații interesante. Destinate segmentului mid-range, modelele lineup-ului realme 9 Pro beneficiază de senzorul Sony IMX766, ecrane de 90Hz și procesoare 5G. Seria este formată din 9 Pro, 9 Pro+ și 9i, deci e timpul să aruncăm o privire peste caracteristicile acestora.

Cameră flagship pe un telefon mid-range

realme 9 Pro+ este un model ce adoptă cel mai bun senzor foto din segment. Echipat cu tehnologia ProLight Imaging și folosind senzorul Sony IMX766 cu stabilizare optică duală, EIS și AI Noise Cancellation 3.0, telefonul oferă o calitate foarte bună a imaginii.

Mai mult, realme 9 Pro+ este printre primele telefoane care folosesc platforma MediaTek Dimenisty 920 5G. Echiparea sa cu un ecran Super AMOLED de 90Hz, oferă culori strălucitoare și o experiență fluidă, în timp ce senzorul de amprentă implementat în ecran, poate fi folosit pentru a detecta ritmul cardiac. 

Modelul este proiectat de realme Design Studio, în trei variante de culoare aducând un  suflu nou denumit Light Shift Design. Mai mult, telefonul oferă tehnologia Dolby Atmos cu difuzoare stereo și încărcare SuperDart de 60W care va oferi o încărcare de 50% în aproximativ 15 minute. 

5G în segmentul mid-range – realme 9 Pro

Modelul realme 9 Pro folosește platforma Qualcomm Snapdragon 695 5G, oferind tehnologia 5G într-o gamă de preț accesibilă. De asemenea, oferă până la 13GB Dynamic RAM, un sistem de răcire pe lichid și un design Light Shift. Totodată, oferă și o camera triplă de 64MP cu modul Street 2.0 pentru fotografii de stradă reușite. Nu în ultimul rand, 9 Pro oferă un jack de căști de 3.5mm certificate Hi-Res și cea mai nouă interfață realme UI 3.0 bazată pe Android 12. 

Next Level Power – realme 9i

realme 9i este mezinul seriei, dar aduce surprise neașteptate. Cel mai accesibil model al seriei, realme 9i, introduce prima platforma pe 6nm, Qualcomm Snapdragon 680, într-un segment de preț de sub 200 de euro. Cu ecran la 90Hz și memorie Dynamic RAM Expansion, este capabil să convertească stocarea internă în memorie RAM virtuală de până la 11GB RAM. 

Disponibilitate și preț

realme 9 Pro+ și 9 Pro vor fi disponibile în românia începând cu 18 Februarie. 

În perioada 18 – 23 Februarie, telefoanele vor fi incluse într-un pachet promoțional la eMAG și Flanco:

  • Bundle 9 Pro+ (6 + 128GB) + castile Buds Air Neo 2 – 1699 RON
  • Bundle 9 Pro+ (8 + 128GB) + castile Buds Air Neo 2 – 1999 RON
  • Bundle 9 Pro 5G (6+128 GB) + castile Buds Air Neo 2 – 1399 RON
  • Bundle 9 Pro 5G (8+128 GB) + calştile Buds Air Neo 2 – 1499 RON

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button