TelefoaneRSS PaginaDeMediaTECH

Realme 6 ajunge și în România

Pe piața smartphone-urilor accesibile, realme este un nume cunoscut pentru produsele sale ce oferă un raport preț-calitate foarte bun. Noul model al companiei, realme 6, este disponibil și în țara noastră, în două variante: 68GB și 128GB, ambele bucurându-se de un ecran IPS de 6.5 inci și de specificații avantajoase.

Configurația lui realme 6

realme 6 este echipat cu un procesor octa-core MediaTek Helio G90T, construit folosind procesul de fabricație pe 12nm. Acesta, împreună cu soluția grafică ARM Mali-G76 MC4, oferă performanțe la un consum redus de energie, realme 6 fiind astfel un smartphone bine optimizat pentru jocuri.

Alături de cei 4 sau 8GB de memorie RAM, acesta asigură fluiditatea sistemului de operare Android 10 și a celor mai noi aplicații, în timp ce realme UI oferă o interfață prietenoasă și modernă, cu un răspuns rapid la comenzile utilizatorului.

Display și camere foto

Ecranul IPS de 6.5” acoperă 90.5% din suprafața frontală a telefonului, având o rată de refresh de 90Hz și o luminozitate maximă de 480nit. Tot aici, regăsim un sampling rate la 120Hz, ce oferă un răspuns touch precis şi rapid, precum şi o protecţie superioară asigurată de Gorilla Glass 3. Mulțumită acestor caracteristici, imaginile – atât statice, cât și dinamice – sunt afișate foarte clar, în orice condiții de iluminat ambiental.

realme 6 dispune de 5 camere, una frontală şi 4 pe spate. Camera principală este echipată cu senzorul Samsung GW1, de 1/1.72”, cu rezoluție de 64MP. Ea beneficiază de tehnologiile 3D HDR și Tetracell, precum și de un obiectiv 6P cu apertură F1.8.

Cea de-a doua cameră, de 8MP, a fost implementată pentru fotografii wide, având un unghi de 119 de grade şi integrează un algoritm pentru diminuarea distorsiunilor. Celelalte 2 camere dorsale, ambele de 2MP, sunt folosite pentru fotografii monocrom și macro. Pentru selfie, avem o cameră frontală de 16MP, care dispune de un obiectiv 5P cu un unghi de cuprindere de 79.3 0 și un aperture de F2.0.

Autonomie și încârcare

realme 6 dispune de un acumulator Li-Po cu o capacitate de 4300mAh. Mulțumită încărcătorului de 30W și tehnologiei Flash Charge, acesta poate fi încărcat complet în 55 de minute, sau în proporție de 55% în decursul unei ore de gaming. Tot aici, pentru un maximum de siguranță, au fost implementate circuite de monitorizare și control, responsabile de întreruperea procesului de încărcare atunci când sunt detectate depășiri de temperatură, tensiune, curent, sau durată maximă de încărcare.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button