PC&Consoles

Realizatorii jocului This War of Mine au o surpriza – Tocmai au anuntat Frostpunk

This War of Mine este unul dintre cele mai complexe si fascinante jocuri survival pe care le-am incercat in ultimi ani, reusind sa imbine o presiune emotionala palpabila cu un gameplay care te poate pune in situatii destul de neplacute.

Acum, studioul dezvoltator, Developer 11 si-au pus in minte sa dezvolte un nou titlu numit Frostpunk, acesta diferentiindu-se extrem de mult de This War of Mine, razboiul fiind inlocuit cu o lume steampunk, explorand indeaproape culmile pe care un jucator le poate atinge pentru a supravietui intr-o asemenea lume, care colac peste pupaza mai este si inghetata. Asa, pentru a ne asigura ca jucatorul o sa fie precum pisica dupa ce a vazut un castravete.

Conform dezvoltatorilor, jocul pune niste intrebari destul de actuale si exploreaza valorea moralitatii individului, mai ales in momentele in care se suprapune cu propria existenta, care s-ar putea in tinuturile inghetate din Frostpunk sa nu coste prea mult.

Cam aici se opresc informatiile pe care le avem despre Frostpunk in acest moment, asta si un teaser care nu spune prea multe despre titlu. Mai mult, jocul nu a fost tocmai anuntat oficial inca, totusi, acesta a fost facut public pe forumurile Steam de catre echipa, dezvoltatorii facand aluzie la faptul ca s-ar putea sa fie doua jocuri diferite, adaugand:

Tot ce putem spune acum este ca fanii This war of mine trebuie sa fie interesati de Frostpunk. 🙂

Steam

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button