MORE

„Realitatea virtuala” de la Oculus ar putea deveni „realitate” pentru publicul larg in doar cateva luni!

Umanitatea ar putea explora spațiul… virtual, mai devreme decât se astepta, deoarece se pare ca CEO-ul Oculus VR, Brendan Iribe susține ca Oculus Rift-ul companiei sale este acum la doar la cateva luni distanță de a fi pus la dispoziția publicului.

„Suntem cu toții nerabdatori ca acest lucru să se întâmple”, a declarat Iribe la Web Summit-ul Dublin 2014. „Suntem foarte aproape. E vorba de luni, nu ani distanta. Doar cateva luni! ” Cea mai mare problemă cu care se confruntă în prezent dispozitivul, dupa spusele lui Iribe, este sistemul de input care este neadecvat. Tastaturile, mousii și gamepad-urile nu fac fata acestui sistem, sustine Iribe.
Din cauza deficiențelor pe care casca Oculus Rift le intampina în acest moment, Iribe este in egala masura de îngrijorat in legatura cu alte companii care grabesc lansarea produselor pe piață, periclitand astfel viitorului realitatii virtuale în ochii publicului larg: (adica ce s-a intamplat cu smartwatchurile: produse insuficient finisate si dezvoltate, lansate prematur pe piata si care au compromis intreaga categorie) „Suntem un pic îngrijorati ca alte companii mari vor dori punerea pe piata a produselor VR, care, din pacate, nu sunt gata”, a declarat Iribe. „Nu incurajam marile companii in a lansa pe piata produse ca acestea sa fie gata. „

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button