MORE

Real si Virtual, voi decideti daca este vorba despre CGI sau realitate!

real sau virtualIn jocuri, multe inovatii au adus acest mediu din ce in ce mai aproape de o imagine aproape reala, iar linia de demarcatie dintre real si virtual se subtiaza in continuare.

Asa am avut jocuri precum Heavy Rain sau Forzza care arata exceptional. Dar la drept vorbind, un motor grafic nu inseamna doar rezolutii si poligoane calculate la viteze ametitoare si redate intr-o maniera realista. Pentru a reda un realitatea in asa fel incat sa faci privitorul sa creada ca ceea ce vede este cu adevarat un obiect real, iti trebuie un motor capabil sa iti redea o lumina perfecta.

Koola, un artist francez a reusit sa uimeasca acum cateva zile intreaga comunitate de creatori si realizatori de jocuri, folosind doar Unreal Engine 4, rezultatul fiind pe putin spus uluitor. Si toate astea au fost realizate folosind doar lumina si capabilitatile motorului grafic mentionat.

Din acest motiv ne-am decis sa realizam un quiz, la care va invitam sa participati: mai jos aveti sase clipuri video, din care doar unul nu este realizat de Koola. Il puteti indentifica?


Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

4 comentarii

  1. UE4 Archviz / Lightin, adica cel de al 3-lea clip mi se pare cu cea mai mare doza de realism problema este ca din punct de vedere al naturii majoritatea gafeaza la recrearea faunei respectivi copacilor ierbii si restul, daca mie imi da un pom complet portocaliu nu cred ca e real nu am cum sa cred ca e real pentru ca realitatea nu e perfecta si tocmai asta o face perfecta, era o vorba mai demult daca imi aduc aminte bine „Imperfectiunea este adevarata perfectiune” nu mai stiu cine a spus-o dar a zis-o careva nu spun ca sunt vreun mare grafician pentru ca nu sunt dar asa consider eu natura e imperfecta si sincer grafica actuala a jocurilor e mai mult decat perfecta pentru mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button