GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Ready or Not promite să reînvie spiritul seriei SWAT

Mai țineți minte SWAT 4? Dacă în acest moment aveți flashback-uri cu flashbang-uri accidental ricoșate din uși în propria față, sau un stinger aruncat la „perfecție” de acel prieten care nu știe stânga de dreapta, atunci înseamnă că l-ați jucat așa cum trebuie și că probabil vă este dor de el.

Dar ce să faceți? Jocul nu mai este ce era pe vremuri, se mișcă greoi, parcă ia o mie de ani să se încarce un nivel. Iar un succesor spiritual tot ezită să apară (să ne prefacem că Takedown Red Saber nu s-a întâmplat). Dar avem o nouă ocazie să fim fie bucuroși, fie foarte dezamăgiți, cu Ready or Not.

Acest nou joc, anunțat de studioul Void Interactive, promite să ofere în esență același gameplay ca SWAT 4, dar într-o formă modernizată. Aveți parte de simulare balistică ce include ricoșarea gloanțelor, simulare a armurii de kevlar, simulare fizică a inerției personajelor și o campanie de singleplayer la care nu doar veți lătra ordine la niște nătângi controlați de AI. Chiar vor fi personaje cu dialog, o poveste și misiuni a căror parametri se pot schimba.

De asemenea, la fel ca la SWAT, aveți opțiuni non-letale pentru a doborî inamicii, iar raportarea situației continuă să fie o componentă foarte importantă a experienței. Există și un mod de multiplayer cu servere ce pot fi găzduite de jucători și suport pentru modificări.

Jocul va fi lansat abia la finalul anului viitor, iar o variantă Alpha va fi disponibilă prin luna august, anul acesta. Ready or Not momentan nu pare să fi apărut pe vreun serviciu de distribuție digitală, fiind disponibil doar de pe pagina producătorului la pre-comandă.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button