PC&Consoles

Reactiile la ultimul val de ban-uri Overwatch sunt crema internetului dezlantuit

Pasiune si multe ore petrecute in fata monitorului. Asta defineste un fan Overwatch in ultima perioada, popularitatea jocului crescand vertiginos, Blizzard avand de ce sa se mandreasca.

In esenta au simplificat formula si au definit niste standarde, dar, o data cu asta, sunt si pusi in situatia de a face pe politistul brutal, cheaterii, fie ei de orice fel fiind considerati persona non-grata in titlu. 

Recentul val de ban-uri se pare ca a primit ceva reactii destul de interesante din partea comunitatii Overwatch, multi incercand chiar sa impună un boicot general al jocului, indignati de faptul ca Blizzard si-au permis sa ii baneze, ba mai mult, multi dintre ei au facut ceva salturi in logica destul de interesante, concluzionand ca Blizzard le-au incalcat drepturile omului prin banarea contului.

In concluzie intelegem despre ce fel de oameni discutam. Crema internetului daca doriti! Acei perpetue suparati pe viata, fulgusori de nea unici, care uneori se identifica cu litera Y, pentru ca de ce nu! Cel mai probabil convinsi de parinti ca lumea se invarte in jurul lor si ca nu trebuie sa faca prea mari eforturi pentru a reusi sau realiza ceva in viata!

De ce spunem asta? Pentru ca mai jos sunt cele mai picante si mai senzational de debordante comentarii despre ban-urile Overwatch din ultima perioada. Sa zicem asa…: Nu am mai ras in asemenea hal de foarte, foarte, foarte, foarte mult timp. Enjoy! overwatch-ban-1 overwatch-ban-2 overwatch-ban-3 overwatch-ban-4 overwatch-ban-5 overwatch-ban-6 overwatch-ban-7 overwatch-ban-8 overwatch-ban-9 overwatch-ban-10 overwatch-ban-11 overwatch-ban-12 overwatch-ban-13 overwatch-ban-14 overwatch-ban-15 overwatch-ban-16 overwatch-ban-17 overwatch-ban-18 overwatch-ban-19 overwatch-ban-20 overwatch-ban-21 overwatch-ban-22 overwatch-ban-23 overwatch-ban-24 overwatch-ban-25 overwatch-ban-26 overwatch-ban-27 overwatch-ban-28 overwatch-ban-29 overwatch-ban-30 overwatch-ban-31 overwatch-ban-32 overwatch-ban-33 overwatch-ban-34 overwatch-ban-35 overwatch-ban-36 overwatch-ban-37 overwatch-ban-39

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

4 comentarii

  1. Meriti a doua sansa? Din ce stiu, blizzard are un program care detecteaza hackul instalat in computer. Nu trebuie neaparat sa l folosesti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button