Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Micro-Consola Razer disponibila in toamna

/
/
/
/
image

Razer sunt destul de cunoscuti cand vine vorba de inventii traznite. Unele reusite. Altele…mai putin reusite. Cert este ca toata lumea a auzit de Edge sau de proiectul acestora Christine. De ceva timp incearca sa intre in cursa consolelor, dar din pacate au reusit pana acum doar prin intermediul controllerelor. Asta pana ieri cand au anuntat ca vor implementa Google Android TV intr-o micro-consola axata pe gaming. Mai interesant este ca aceasta consola va fi disponibila in toamna.

Razer nu si-au batut capul prea mult cu detaliile, oferind doar informatii nesemnificative despre ceea ce urmeaza sa fie aceasta consola. Micro-Consola poate face streaming video, audio si traduce orice aplicatie Android pentru ecran mare de televizor, motiv pentru care si-au permis sa numeasca aceast device…consola, in ideea ca jocurile vor fi scalate pentru televizor.

Daca ideea vi se pare familiara, trebuie sa va amintim ca si Amazon are ceva asemanator, numit Amazon Fire, cu diferenta ca Fire este disponibil doar in anumite zone, in timp ce Razer se uita la o piata globla. Mai mult, discutam despre o firma care a inceput sa produca periferice de gaming, caz in care ne asteptam si la niste periferice „hard-core” pentru aceasta micro-consola.

Alte detalii nu cunostem despre consola. Ce procesor va avea? Cat RAM? Ce conectivitate este disponibila? Stocare interna? Pret? Nimic. Avem un anunt si cateva chestii aruncate in ring de Razer. Precum: „Pentru a pastra spiritul Google I/O, nu vom discuta detalii specifice in acest moment.” Ca idee generala, nici macar nu stim cum o sa arate. Poza de mai sus este un concept si nimic mai mult.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar