GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Razer Viper – Inca o jucarie imbraca straiele Cyberpunk 2077

Scaune, skin-uri pentru console, telefoane, carti de credit, iar acum si un mouse, nascut din parteneriatul dintre Razer si Cyberpunk 2077.

La botez, mouse-ul a primit numele oficial de Razer Viper Ultimate Cyberpunk 2077 Edition. Acesta poarta schema de culori specifica RPG-ului  intarziat dupa care saliveaza aproape intreaga comunitate de gameri.

Jucaria aceasta wireless vine imbracata in galben si in negru, unde liniile precise trasate de-a lungul corpului si al butoanelor creeaza impresia de circuit board. Logo-ul Razer de pe mouse, rotita si charging dock-ul colorat asemanator se bucura de iluminare LED pe turqoise atunci cand soarecele este folosit sau pus la incarcat.

Razer Viper Cyberpunk 2077 are o greutate relativ mica, de 74 de grame. Senzorul are o acuratete pe rezolutie de 99.6% impreuna cu un total de 20.000 DPI si cu raspunsul pe click de 0.2 milisecunde. Pe partea de wireless, mouse-ul se bucura de tehnologia HyperSpeed, care se spune ca este cu 25% mai rapida decat orice alt wireless tech de pe piata actuala.

Butoanele de pe Razer Viper Cyberpunk 2077 sunt similare cu cele ale modelelor „fara mot”. Avem un total de opt butoane programabile si o memorie on-board cu 5 profiluri diferite. Un arsenal traditional, daca ne raportam la mousii de gaming produsi de Razer.

 Razer Viper Ultimate Cyberpunk 2077 Edition vine la pretul de 159 de dolari, dar daca sunteti fani ai acestei estetici si nu va mai saturati din a va transforma locuinta si setup-ul de gaming intr-un „man cave” cu tematica Cyberpunk 2077, puneti mana pe el, ca performantele s-au pastrat. Aceeasi Marie, cu alta palarie.

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button