MORE

Razer va dona dispozitive de realitate virtuala OSVR școlilor

Razer dorește să își facă simțită prezența în domeniul VR, cu soluția sa Open Source, prin donarea dispozitivelor câtorva instituții educaționale. Mai bine de 20 de universități, centre de cercetare și laboratoare educaționale din SUA vor fi echipate cu OSVR, oferind unui număr mare de oameni posibilitatea să experimenteze cu acest hardware și să-i adauge facilitati noi in timp.

Recent, OSVR a primit suport pentru Leap Motion, permițându-i să detecteze cu un grad suficient de mare de acuratețe mișcarea mâinilor utilizatorului. Varianta de testare va fi disponibilă comercial în următoarele luni.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button