PC&Consoles

Razer se implică puternic în eSports!

Au demonstrat recent că sunt capabili să facă și telefoane, dar acum Razer revin la ce știu cel mai bine: periferice pentru gaming-ul competitiv. Recunoscuți ca fiind probabil cel mai prestigios nume din domeniu, compania a dat dovadă în ultima vreme de un interes crescut pentru evenimentele de eSports ce au loc la nivel mondial.

Acum mai puțin de o săptămână ei au anunțat că vor sponsoriza echipa Seoul Dynasty, favoriții primului sezon al Overwatch League (OWL), ca urmare a semnării unui contract de doi ani cu KSV eSports, care include beneficii pentru toate echipele și toți jucătorii din cadrul organizației.

Lucrurile însă nu s-au încheiat aici. Iată acum că Razer, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, împreună cu Team Kinguin, cea mai populară organizație de sporturi electronice din Polonia, au anunțat un nou parteneriat strategic. Înțelegerea pe termen lung presupune pe lângă sponsorizarea echipei cu echipamente Razer și o colaborare între cele două organizații pentru dezvoltarea și testarea de produse noi.

Astfel, Razer va deveni partenerul exclusiv de periferice al echipei Team Kinguin și le va furniza jucătorilor profesioniști cele mai noi mouse-uri, tastaturi, căști și alte dispozitive de input, asigurându-se că aceștia sunt întotdeauna pregătiți de luptă. Mai mult, compania va echipa și sediul de sporturi electronice și facilitățile de antrenament ale Team Kinguin din Varșovia. Cele două organizații vor face schimburi de experiență în mod regulat și se vor sprijini reciproc în inițiativele și activitățile viitoare.

Membrii Team Kinguin se alătură echipei Team Razer și vor juca un rol important în dezvoltarea și testarea noilor produse ale companiei. Având o istorie bogată pe scena sporturilor electronice și o experiență directă în menținerea poziției de lider din clasamente, Team Kinguin va oferi un feedback prețios pentru a putea perfecționa portofoliul de periferice de gaming de cea mai înaltă calitate al companiei Razer.

Min-Liang Tan, fondator și director general Razer, a declarat:

Ca unul dintre pionierii sporturilor electronice, Razer caută constant noi organizații ambițioase pe care să le sprijine și să le ajute să se dezvolte. Team Kinguin a devenit unul dintre cele mai cunoscute nume pe scena sporturilor electronice aflată în continuă dezvoltare. Suntem extrem de fericiți să începem colaborarea în această fază incitantă din cariera lor profesională și le urăm bun venit în Team Razer.

Tradiția susținută a companiei de a colabora cu practicanții sporturilor electronice a dus la dezvoltarea unora dintre cele mai populare tastaturi, mouse-uri și căști de gaming din lume. Printre acestea se numără BlackWidow V2, cea mai avansată tastatură mecanică de gaming, DeathAdder Elite, cel mai nou membru al celei mai bine vândute familii de mouse-uri de gaming și iconicele căști Kraken V2. Toate produsele dezvoltate în colaborare cu atleții esports demonstrează că Razer rămâne fidel mottoului său: For Gamers. By Gamers.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Back to top button