PC&Consoles

Razer promite performante wired pentru noul lor mouse wireless Lancehead

În spatele numelui fantezist este sta o idee stralucita care sincronizează raportarea datelor între sistemul Lancehead și sistemul utilizatorului și scanează continuu pentru frecvențele cele mai puternice și mai puțin aglomerate din banda de 2,4 GHz. Dacă și când va găsi o frecvență mai potrivită, va trece peste el.

„Rezultatul este transmisia de date fără întârziere între Razer Lancehead și PC-ul, care depășește performanța fiecărui alt mouse wireless de jocuri”, susține Razer.

Dacă aveați grijă de acest rozător, veți găsi un senzor de 5G cu laser care oferă o „realitate” de 16.000 dpi, cu o urmărire de 210 inci pe secundă și o accelerație de 50G. Există, de asemenea, o ediție a Turneului disponibilă care face schimbarea senzorului laser pentru un dispozitiv optic cu aceeași dpi și accelerație, dar atinge până la 450 IPS. Ediția turneului este de asemenea încordată.

„Cu o precizie a rezoluției de 99,4%, Razer Lancehead Tournament Edition oferă precizie precisă în cele mai intense situații de jocuri”, adaugă Razer.

Ambele versiuni utilizează switch-uri mecanice de mouse care au fost proiectate împreună cu Omron. Acestea sunt evaluate pentru până la 50 de milioane de clicuri.Există nouă butoane programabile în toate. Setările pot fi salvate pe mouse sau pe cloud prin Synapse Pro, care este în prezent disponibil în beta și disponibil exclusiv proprietarilor Lancehead.

[Sursa]

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button