PC&Consoles

Razer Project Ariana – Ambilight pe steroizi

Razer si-a echipat sistemul de iluminare cu spectru complet în toate produsele, de la casti la tastaturi la mouse de-a lungul ultimilor ani.

Acum, platforma de 16,8 milioane de culori se extinde catre produse terță parte, a anunțat compania astazi, la CES. Mai exact, în lunile următoare, vom vedea dispozitive de la o varietate de producatori, inclusiv Lenovo, NZXT, Antec, Lian Li, Wicked Lasers, Philips Hue și Nanoleaf.
Lenovo, de exemplu, va integra tehnologia în șasiul său pentru desktop. Philips, pe de altă parte, leagă modulul API la linia sa de becuri Hue, astfel încât acestea isi vor schimba culoarea ca răspuns la acțiunea de pe ecran – asemanator cu televizoarele Ambilight Philips.

De asemenea, Razer lucrează la un concept de proiector Chroma, numit Project Ariana, care va folosi un obiectiv superangular cu unghi larg pentru a proiecta un video în timp real al jocului pe un perete adiacent, astfel creând o imersiune la nivelul experientei drive-in cinema, chiar in propria sufragerie.
Nu va mai fi nevoie să calibreze aceste efecte vizuale grație unei perechi de camere 3D de detectare a profunzimii, care pot detecta și tine cont, în mod automat, de anumite variabile, cum ar fi iluminatul camerei și mobila, „de îndoirea” luminii în jurul obiectelor, pentru a crea o imagine perfect plata.
Conceptul este foarte similar cu IllumiRoom de la Microsoft, numai ca acesta chiar va fi lansat Proiectul Ariana nu are un preț sau o dată de lansare, dar Razer spune că speră ca acesta să fie gata până la sfârșitul anului. In acel moment, va funcționa, de asemenea, ca un proiector normal 4K, care Razer crede ca va fi superior datorita camerelor sale de detectare a profunzimii.
Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close