Știri ITTECHTelefoane

Razer Phone poate fi transformat într-un laptop cu Project Linda

Razer nu este o companie străină prezentărilor de concepte ciudate la CES, iar cele de anul acesta încă nu au fost furate. Pe lângă un set de boxe ce promite să îți spargă timpanele, Razer a prezentat și un doc foarte interesant pentru Razer Phone, numit Project Linda.

Conceptul este destul de simplu și chiar te face să te întrebi de ce nu este mai popular. La urma urmei, sunt docuri ce transformă un telefon într-un PC prin conectarea la un monitor. De ce n-ar fi un doc ce are deja monitorul integrat, și tastatura, și stocare, și porturi adiționale?

Tocmai asta propune Project Linda. În esență un laptop scobit, în care poți insera Razer Phone pentru a-l transforma dintr-un telefon într-un laptop. Sistemul vine cu un ecran de 13.3 inch, o tastatură RGB, porturi USB 2.0 , un jack audio, o baterie proprie ce poate încărca telefonul de trei ori fără a fi realimentată, stocare internă proprie de 200GB, o cameră web, microfon și câteva alte bunătăți.

În cazul în care vă întrebați, da, ecranul este tot de 120Hz, la fel ca cel al telefonului. Așa că probabil nu va fi ieftin. Desigur, multe din proiectele făcute de Razer n-au ajuns vreodată pe piață, chiar și cele care nu au fost furate, dar acesta chiar pare de parcă ar avea potențial. Este cam cel mai practic lucru pe care l-a afișat Razer la CES în ultimul deceniu, cel mai normal. Are până și un jack audio.

[Anandtech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button