TECHTech&ITTelefoane

Razer Phone 3 ar putea fi totuși lansat în acest an

Au fost zvonuri că Razer Phone 2 ar fi ultimul dispozitiv din această serie. Razer ar putea însă depăși așteptările tuturor lansând un al treilea smartphone orientat către gaming în cursul acestui an, în pofida concedierii a 30 de angajați (două procente din forța de muncă) și a restructurării altora pe alte proiecte în februarie. Sunt zvonuri conform cărora telefonul va fi numit Razer 3.

Potrivit unui raport DigiTimes care citează surse din industrie, „Razer este posibil să lanseze cea de-a treia ediție a telefonului său de gaming, pe măsură ce acționează pentru a spori competitivitatea diviziei sale de dispozitive portabile de gaming„, în ciuda restructurării anunțate în februarie.

Ambele telefoane Razer anterioare dedicate gamingului au avut displayuri de 120Hz și difuzoare duble cu declanșare frontală, care ar fi trebuit să facă jocurile Android mai atrăgătoare. Razer Phone 2 a adăugat, de asemenea, răcirea pe vapori, iluminarea RGB Razer Chroma și alte caracteristici.

Ecranul lui Razer Phone 2 a oferit o rată de refresh mare, dar nu a reușit să se apropie de performanța ecranelor AMOLED ale competiției și, din păcate, nici dezvoltatorii de jocuri pentru mobile nu s-au grăbit să ofere suport pentru acest display de 120Hz.

Acest lucru se întâmplă probabil pentru că, potrivit DigiTimes, doar 100.000 de smartphone-uri de gaming sunt livrate pe an. Dezvoltatorii de jocuri sunt mai puțin dispuși să-și optimizeze produsele pentru o astfel de piață de nișă atunci când marea majoritate a oamenilor utilizează alte dispozitive.

Se pare însă că acest lucru nu va descuraja Razer și alte companii să continue să încerce. DigiTimes a spus că Xiaomi, Vivo, Asustek, Nubia și poate chiar Nintendo (bazat doar pe speculații) ar putea lucra la smartphone-uri de gaming.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button