MORE

Razer ofera coduri premium pentru World of Warships

Daca sunteti un jucator de World of Warships, sau vreti sa deveniti unul, Razer are in acest moment o promotie care v-ar putea interesa.

Pe pagina oficiala a companiei veti in acest moment un cod pe care il puteti folosi la inregistrarea unui nou cont de World of Warships. Acest cont nou va beneficia de 3 zile de acces premium, un loc in plus in portul vostru unde puteti tine inca o nava, 500 de dubloni si o nava din clasa Diana.

Alternativ, daca aveti deja un cont de World of Warships, puteti sa va inregistrati la Razer Comms pentru a primi un cod care va garanteaza un loc in plus in port si o zi de acces premium la joc.

In cele din urma, daca vreti sa castigati un cod care va ofera 500 de dubloni, un loc de parcare in port, o nava din clasa Marblehead si 7 zile de acces premium, Razer a mai organizat un mic concurs, tot pe pagina oficiala.

Pentru a va mari sansele la concurs, veti putea recruta prieteni in competitie, desi, realistic, sansele voastre de succes sunt mici, fiind deja aproape 11 mii de participanti. Dar, stiti zicala, speranta moare ultima.

[Razer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button