PCȘtiri ITTECH

Razer lansează primul său monitor de gaming

Razer a anunțat recent Raptor 27, un monitor de gaming cu un panou IPS de 27″, cu o rezoluție de 1440p, și o rată de refresh de 144Hz, un timp de răspuns de 1ms și suport pentru AMD FreeSync. Acesta este debutul companiei Razer în segmentul monitoarelor de gaming, alăturându-se eforturilor companiei pe piața de laptopuri și alte echipamente hardware, pe lângă perifericele cunoscute.

Min-Liang Tan, CEO al Razer, a declarat într-un comunicat de presă:

Razer a lucrat alături de parteneri în trecut pentru a aduce experiența Razer pe monitoare, însă întregul potențial nu a fost niciodată pe deplin realizat. Am decis să abordăm acest spațiu pe cont propriu și suntem foarte încântați să ne extindem prezența pentru a include monitoare de desktop.

Monitorul este destinat gamingului și pentru esports, ajutat fiind de imaginile sale de înaltă fidelitate, asociate cu o rată de reîmprospătare rapidă și un timp de răspuns pe măsură. Acesta dispune de asemenea de o bază din aluminiu cu un singur corp, echipată cu canale în spate pentru gestionarea cablurilor și poate fi înclinat înapoi cu 90 de grade pentru a facilita accesul la intrările de cablu de dedesubt. Și, bineînțeles, în față, baza este ornată cu iluminarea Chroma RGB.

Producătorul precizează că panoul suportă 95% din gama de culori DCI-P3 și are o luminozitate de până la 420 nits – suficient de luminos pentru certificarea HDR 400. Suportul pentru FreeSync, în loc de G-Sync, este oarecum dezamăgitor, deși dacă promisiunea Nvidia de a aduce suportul FreeSync pentru plăcile sale se dovedește adevărată, decizia lui Razer nu mai reprezintă o problemă.

Razer spune că Raptor 27 se va lansa la prețul de 699,99 dolari ceva mai târziu în acest an.

Razer Raptor 27

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Back to top button