Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Razer lansează primul său monitor de gaming

/
/
/
img

Razer a anunțat recent Raptor 27, un monitor de gaming cu un panou IPS de 27″, cu o rezoluție de 1440p, și o rată de refresh de 144Hz, un timp de răspuns de 1ms și suport pentru AMD FreeSync. Acesta este debutul companiei Razer în segmentul monitoarelor de gaming, alăturându-se eforturilor companiei pe piața de laptopuri și alte echipamente hardware, pe lângă perifericele cunoscute.

Min-Liang Tan, CEO al Razer, a declarat într-un comunicat de presă:

Razer a lucrat alături de parteneri în trecut pentru a aduce experiența Razer pe monitoare, însă întregul potențial nu a fost niciodată pe deplin realizat. Am decis să abordăm acest spațiu pe cont propriu și suntem foarte încântați să ne extindem prezența pentru a include monitoare de desktop.

Monitorul este destinat gamingului și pentru esports, ajutat fiind de imaginile sale de înaltă fidelitate, asociate cu o rată de reîmprospătare rapidă și un timp de răspuns pe măsură. Acesta dispune de asemenea de o bază din aluminiu cu un singur corp, echipată cu canale în spate pentru gestionarea cablurilor și poate fi înclinat înapoi cu 90 de grade pentru a facilita accesul la intrările de cablu de dedesubt. Și, bineînțeles, în față, baza este ornată cu iluminarea Chroma RGB.

Producătorul precizează că panoul suportă 95% din gama de culori DCI-P3 și are o luminozitate de până la 420 nits – suficient de luminos pentru certificarea HDR 400. Suportul pentru FreeSync, în loc de G-Sync, este oarecum dezamăgitor, deși dacă promisiunea Nvidia de a aduce suportul FreeSync pentru plăcile sale se dovedește adevărată, decizia lui Razer nu mai reprezintă o problemă.

Razer spune că Raptor 27 se va lansa la prețul de 699,99 dolari ceva mai târziu în acest an.

Razer Raptor 27

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar