Știri ITTECHTelefoane

Razer lucrează deja la un al doilea telefon

Raportul financiar al lui Razer pentru prima jumătate a anului 2018 atribuie 16,5 milioane de dolari veniturilor din vânzarea de Razer Phone. Acesta pare a fi un motiv suficient pentru a începe dezvoltarea succesorului acestui dispozitiv.

Următorul model va fi mai mult decât doar un telefon, compania concentrându-se pe aducerea mai multor pachete de software de la PC la dispozitive mobile. Razer are software de optimizare (Cortex), virtualizarea sunetului surround pe 7.1 canale și, bineînțeles, câteva aplicații pentru a-și personaliza accesoriile care au funcții RGB.

Dar Razer deține și un magazin de jocuri online și oferă monedă virtuală (zGold și zSilver) care poate fi utilizată pentru a cumpăra jocuri complete sau ca monedă în joc. Compania desfășoară, de asemenea, proiectul Open-Source Virtual Reality, care proiectează căști VR cu suport Steam conectate la PC.

Veniturile de 16,5 milioane de dolari ale telefonului sugerează că au fost vândute cel puțin 23.000 de unități, pe baza prețului de lansare de 700 de dolari. Dar au existat reduceri, deci numărul poate fi puțin mai mare.

Razer va lansa produse noi și, având în vedere plângerea că nu există plăci video noi în prima jumătate a acestui an (plăcile video sunt principala motivație datorită căreia lumea cumpără un laptop nou pentru jocuri), există șanse mari să vedem laptopuri cu noua arhitectură Turing de la Nvidia.

Apropo de asta, telefonul Razer a fost primul din această generație de telefoane de gaming și chipset-ul Snapdragon 835 a cam îmbătrânit. Ne așteptăm să vedem un nou Snapdragon în Razer Phone 2, dar care anume va fi depinde de momentul lansării. Zvonurile sugerează o lansare în cel de al patrulea trimestru, motiv pentru care acest telefon ar putea fi primul cu Snapdragon 855.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button