Tech&ITPCRSS PaginaDeMediaTECH

Razer lanseaza o serie de periferice pentru munca de birou

Razer Productivity Suite este o noua generatie de periferice pentru cei ce muncesc la birou. Noul mouse Pro Click este creat in colaborare cu Humanscale, un nume foarte cunoscut in industria de periferice ergonomice. Alaturi de soarec avem tastatura Pro Type si mousepad-ul Pro Glide. Impreuna alcatuiesc un set de periferice de birou foarte stilate cu o estetica moderna.

Pachetul Razer Productivity Suite a fost creat pentru a imbunatati experienta de lucru si pentru a reduce oboseala care poate aparea prin utilizarea unor periferice incomode. Compania si-a folosit experienta in industria gaming-ului pentru a crea aceste periferice si pune accent pe confort si durabilitate.

Cele mai multe periferice de birou sunt bazate pe un design standard si au devenit o sursa de frustrare pentru utilizatori. Suntem mandri sa prezenta Razer Productivity Suite alaturi de partenerul nostru Humanscale. Prin intermediul acestui pachet dormi sa eliminam aceste probleme. Credem ca expertiza pe care o avem combinata cu inovatia vor ajuta la sporirea productivitatii. Alvin Cheung, Senior VP Razer Peripherals

In aceasta perioada dificila impusa de epidemia de COVID-19 munca de birou a devenit vitala pentru multi. Mi se pare interesant ca o companie precum Razer a intrat in aceasta piata, mai ales daca tinem cont de imaginea acestui brand. Pana acum produsele producatorului erau asociate strict cu industria de gaming, dar este bine sa vedem ceva diversitate. Stiu cum este sa lucrezi ore in sir la birou, iar perifericele mi se par unele dintre cele mai importante lucruri in care poti investi. Pana la urma, nu vrei sa petreci opt ore pe zi utilizand niste periferice inconfortabile si slabe care sa iti provoace dureri si nervi.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button