GamingPC&ConsolesTech&IT

Razer lansează Kraken X, un set de căști pe care îl puteți purta toată ziua

Razer a adăugat încă un dispozitiv în seria sa din ce în ce mai mare de căști de jocuri, Kraken X, și este una dintre opțiunile cele mai ușoare și mai puțin costisitoare.

Noul Kraken X cântărește doar 250 de grame și costă 59,99 euro. Razer susține că oferă confort superior pe tot parcursul zilei, care, pe lângă designul său ultra-ușor, se datorează pernei cu memorie pentru ureche și capului reglabil. De asemenea, are canale de protecție pentru ochelari.

Pe partea audio, Razer a echipat Kraken X cu difuzoare de magnet neodymium de 40 mm. Pentru referință, Kraken Tournament Edition și Nari Ultimate, două dintre cele mai bune căști de jocuri, ambele utilizează difuzoare mai mari de 50 mm.

Pentru a vorbi și a striga instrucțiunile către coechipieri, este atașat un microfon cardioid bendabil. De obicei, preferăm microfoanele independente, dar în acest caz, Razer susține că are un „model de captare restrâns” care suprimă zgomotul din spate și din lateral.

Razer Kraken X

Razer a anunțat, de asemenea, că adaugă suport pentru sunet surround 7.1 pe linia sa completă de seturi de căști peste ureche din 2019, care au prețuri sub 99 dolari (probabil prin Synapse), inclusiv pentru Kraken X.

Modelul Kraken X este disponibil acum în opțiuni de culoare negru și consolă, cel din urmă având accente albastre.

Căști
Frecvență 12 Hz – 28 kHz
Impedanță 32 ohm @ 1kHz
Sensibilitate 106 dB @ 1kHz
Difuzoare magneți 40mm Neodymium
Diametrul interior al cupei 65 x 45 mm
Tip de conexiune Analog 3.5 mm
Lungimea cablului 1.3 m
Greutate aproximativă 250 g
Materialul interior al cupelor Piele
Microfon
Frecvență 100 Hz – 10 kHz
Raport semnal/zgomot ≥ 55 dB
Sensibilitate -42 ± 3 dB
Mod de captare a sunetului Boom ECM unidirectional

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button