GamingRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Razer lanseaza Huntsman Tournament Edition, cea mai rapida tastatura eSports

Noua tastatura va folosi switch-urile opto-mecanice de la Razer

Razer tocmai a anuntat o noua tastatura de gaming, creata pentru pasionatii eSports dar si pentru profesionisti ce folosesc doar cele mai bune periferice. Este vorba de Razer Huntsman Tournament Edition, o tastatura de gaming compacta, proiectata pentru turneele de sporturi electronice.

Aceasta tastatura se alatura gamei de tastaturi premium Huntsman, care are la baza switch-urile ultra-rapide actionate printr-un fascicul de lumina, Razer Optical Switches. Daca vreti sa aflati mai multe despre acestea, va invit sa cititi un articol in care explic ce au special.

Proiectata pentru eSports

Razer Huntsman Tournament Edition este o tastatura compacta cu un design simplu. Aceasta elimina numpad-ul atat de inutil pentru jocuri si se bucura de o metoda de conectare demna de anul 2019, printr-un cablu USB-C detasabil. Asta fac din Huntsman Tournament Edition o tastatura foarte usor de transportat. Tot in acest scop, memoria incorporata in aceasta iti permite sa salvezi pana la cinci profiluri pe care le poti accesa oricand.

De asemenea, Huntsman TE se bucura si de suportul pentru Razer Chroma, unul dintre cele mai populare sisteme de RGB, ceea ce iti permite sa personalizezi asa cum vrei efectele de iluminare avand posibilitatea de a alege dintre 16.8 milioane de culori si poti chiar sa iti sincronizezi efectele de iluminare cu alte dispozitive ce folosesc Razer Chroma.

Tastele sunt si ele un element interesant. In primul rand, acestea sunt doubleshot pentru o durabilitate cat mai mare. Razer a folosit un font subtire si neted pentru inscriptionarea acestora, astfel vor fi foarte usor de distins intre ele. Pe langa asta, daca vrei sa folosesti taste de la alti producatori, ai aceasta posibilitate, intrucat Razer a standardizant dimensiunile acestor taste, facand din Huntsman Tournament Edition, nu doar o tastatura fiabila, dar si usor de personalizat.

Razer Huntsman TE va fi disponibila la nivel global la finalul acestei luni la un pret de 149.99 euro.

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button