PCRSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECH

Razer la IFA 2018

Razer a fost prezent la IFA 2018 săptămâna trecută și a dezvăluit trei ustensile noi care vor fi de folos pasionaților de jocuri care vor periferice ceva mai serioase.

razer ifa 2018

Au mai fost prezente și diverse alte produse marca Razer, cum ar fi seria de laptop-uri Blade și locașul pentru GPU-uri externe, toate fiind disponibile pentru testare de către vizitatori, dar în centrul atenție au fost noile periferice.

Căștile Razer Kraken Tournament Edition au fost prezentate pe larg, oferind atât o calitate a sunetului plăcută prin difuzoarele sale de 50mm, cât și tehnologia THX Spatial Audio. Aceasta permite redarea cu acuratețe ridicată a sunetelor într-un spațiu tridimensional, pe 360 de grade. Având un input de tipul jack audio de 3.5mm, căștile sunt compatibile atât cu PC-ul, cât și cu consolele de jocuri și aproape toate dispozitivele mobile. Prețul pentru căștile Kraken Tournament Edition este de 100 de euro, și vor fi disponibile pe piață de luna aceasta.

razer ifa 2018

Tastatura Razer Blackwidow Elite este construită folosind switch-urile mecanice Razer concepute special pentru gaming, și vine cu deja tradiționala iluminare RGB, alături de un cadran digital multifuncțional, taste media, porturi audio și USB 2, și funcția Razer Synapse 3, care permite transformarea fiecărei taste într-una macro, după bunul plac. Prețul pentru Razer Blackwidow este de 180 de euro, și a fost lansată pe piață la sfârșitul lunii trecute.

razer ifa 2018

În cele din urmă, compania a prezentat la IFA 2018 și mouse-ul de gaming fără fir Mamba Wireless. Costând 100 de euro, acest mouse este echipat cu senzorul optic avansat Razer 5G, oferind 16000 DPI, cu o acuratețe a rezoluției de 99.4%, pe care Razer o numește cea mai bună disponibilă în acest moment pe piață. Mouse-ul folosește switch-uri mecanice Razer concepute pentru mouse, cu o reziliență de până la 50 de mii de acționări și include memorie internă pentru a păstra setările utilizatorului. Nu doar asta, dar este atașat și la un serviciu de stocare pe internet, care permite salvarea a până la cinci profiluri care vor fi disponibile de oriunde.

razer ifa 2018

 

 

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button