GamingPC&ConsolesTech&IT

Razer Game Store se închide la zece luni după lansare

Razer a anunțat printr-o notificare publică zilele acestea că magazinul virtual de jocuri Razer Game Store se va închide pe data de 28 februarie. În nota adresată clienților, cei de la Razer au atribuit întreruperea serviciului unor „planuri de realiniere a companiei”. Această reorientare vine la mai puțin de un an după lansarea magazinului digital în aprilie 2018.

Razer Game Store a vândut coduri pentru jocuri ce puteau fi activate pe Steam și Uplay, astfel încât titlurile achiziționate nu sunt în pericol de a dispărea din colecțiile utilizatilor. Cu toate acestea, cei care mai au coduri de primit de pe Razer Game Store ar face bine să le ceară înainte de 28 februarie, de vreme ce mai târziu acestea nu vor mai putea fi valabile. Ca măsură de siguranță, codurile pentru jocuri le sunt trimise utilizatorilor și pe email, de unde le vor putea accesa chiar și după închiderea magazinului digital.

O întrebare frecventă primită de cei de la Razer este dacă precomenzile vor fi onorate, iar compania a dat asigurări că acest lucru se va întâmpla. Razer Silver, un program de fidelizare, va putea fi folosit pentru recompense chiar și după închiderea platformei de achiziții. Razer Gold, sistemul de credite virtuale al companiei, este încă valabil și în Razer Gold Catalog. Compania a declarat că, după închiderea magazinului virtual, va investi în „alte moduri de a oferi conținut excelent și în promoții la jocuri prin intermediul Razer Gold”.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button