MOREȘtiri IT

Razer face un toaster

Trăim în vremuri interesante. Dacă este bine, sau rău, depinde de interpretarea voastră a conceptului de „interesant”. Cert este că nu veți vedea prea des un anunț de genul: „Razer face un prăjitor de pâine, iar de data asta nu este o glumă”.

Razer tocmai asta face. Compania anunță că va transforma o glumă de 1 aprilie veche de ani de zile într-un produs real. Project Breadwinner a fost dezvăluit cu șase ani în urmă, iar la acea vreme lumea a râs, s-a amuzat, mai puțin un segment din populație, care după ce a râs a întrebat „Și de ce nu-l faceți”.

După ani întregi de cereri și oameni care chiar și-au făcut tatuaje cu acel toaster, Razer a cedat. Compania a dezvăluit săptămâna aceasta că va produce un Razer Toaster.

Și cam ce exact va putea să facă acest dispozitiv? Adică, pe lângă pâine prăjită? Foarte probabil va avea iluminare RGB, la fel ca gluma de acum șase ani, va fi scump, probabil va putea fi folosit pentru a juca Doom cumva, iar Belkin va produce unul la jumătate de preț.

Mai multe detalii despre această creație ciudată vor fi disponibile în viitorul apropiat. Așteptăm cu și robotul de bucătărie Razer.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button