MORE

Razer doreste ca Forge TV sa devina succesorul lui Ouya

Razer in ultima perioada a facut ceva miscari destul de interesante cand vine vorba de Android si noua gaselnita a companiei, Razer Android TV. Cu toate ca este o initiativa pe care o aplaudam, fiind printre putinele produse premium Android de pe piata, decizia de a nu mai vinde prin intermediul Google este cat se poate de ciudata.

Daca initial Forge TV-ul a fost retras de la vanzare de pe canalele Google, se pare ca Razer nu renunta, compania doar si-a schimbat putin atentia, de aceasta data concentrandu-se pe aspectul Android Gaming pentru sufragerie, considerand ca este capabila sa aduca cea mai mare bibloteca de jocuri Android TV.

Razer sustine ca Forge TV este succesorul spiritual al lui Ouya, companie pe care producatorul cunoscut pentru seria sa de periferice l-a achizitionat in urma cu cateva luni, dupa ce Ouya a fost curtat si de alte companii. Cert este ca achizitia Ouya de catre Razer deschide noi punti de acces in mediu mobile, unde Razer doreste sa intre de mai bine de doi ani.

Razer: 

In urma achizitiei OUYA, ne-am concentrat atentia pe integrarea continutului pe care l-am mostenit si sa construim un succesor spiritual al lui Ouya prin intermediul Forge TV. O vom lua mai incet cu jocurile Android in camera de zi si ne vom concentra mai mult pe crearea celei mai mari librarii de jocuri pentru Android TV, de la jocuri AAA pana la indie-uri. In acelasi timp, lucram la marirea capacitatii de productie pentru a satisface cererea.

Din pacate Razer are un competitor mult mai mare in aceasta piata, exceptand toate Android TV-urile, Chrome Cast-urile si altele, cel mai mare obstacol pe care acestia trebuia sa il treaca este Nvidia cu a lor serie Shield, care, in mod surprinzator pe piata din UK o duce chiar foarte bine. Cine stie, poate pe viitor o sa avem o batalie Forge TV vs Nvidia Shield. Voi cine credeti ca ar castiga in aceasta lupta ipotetica?

[Engadget]

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close