PC&Consoles

Razer dezvăluie controller-ul „Wolverine Ultimate” pentru PC și Xbox One

Prestigioasa firmă Razer, conoscută drept compania responsabilă pentru cele mai scumpe periferice de gaming, se pregătește să lanseze un controller nou luna viitoare. Purtând numele de Wolverine Ultimate, noul dispozitiv va avea beneficia de mai multe butoane și componente adiționale instalate, comparativ cu versiunea de bază produsă de Microsoft.

Două butoane suplimentare așezate pe laterala frontală și încă 4 trăgace poziționate pe partea inferioară vin să completeze schema clasică de control a noului Wolverine Ultimate. Aceste noi butoane au capacități multifuncționale, putând fi personalizate după bunul plac al jucătorului. Modificările se efectuează prin aplicația Synapse de la Razer, disponibilă atât pentru PC cât și pentru Xbox One.

La pachet cu acest controller veți primi și două pad-uri direcționale. Unul dintre ele este acționat prin înclinare, așa cum sunt obișnuiți posesorii de Xbox 360 Controller, în timp ce celălalt are taste individuale pentru fiecare direcție, similar cu tiparul ce se regăsește pe controller-ul consolelor PlayStation. Stick-urile direcționale au primit și ele 3 variante noi: două mai scurte, cu suprafața de control în formă concavă sau convexă, și unul mai lung, cu forma din vârf concavă. Toate acestea sunt bineînțeles interschimbabile.

Pe partea inferioară a sa este prezent un panou de control și un conector audio de tip jack 3.5mm pentru căști. Cea mai mare parte a controller-ului este acoperită de un plastic negru cu o suprafață mată, deși pe partea inferioară a mânerelor este prezent un material cauciucat, pentru o priză mai bună. La fel ca majoritatea perifericelor de la Razer, Wolverine Ultimate beneficiază de funcția Chroma lighting, care încadrează emblema Xbox. Controller-ul necesită o conexiune cu fir, așadar vine împreună cu un cablu micro-USB.

Funcțiile și modul de dispunere al butoanelor de pe Wolverine Ultimate sunt cumva similare cu cele ale altui produs Razer, controller-ul de PlayStation 4 / PC intitulat Raiju, care este disponibil doar pentru Europa, Orientul Mijlociu și Asia. Spre deosebire de predecesorul său, Wolverine Ultimate va fi disponibil pe teritoriul Americii de Nord.

Noul controller poate fi achiziționat online de pe site-ul Razer la prețul de 160 dolari începând cu luna viitoare. O lansare pentru toate piețele de desfacere va avea loc în al patrulea trimestru fiscal al companiei.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button