PC

Razer dezvăluie Basilisk, un mouse conceput pentru shootere

Zilele acestea la IFA în Berlin, Razer a anunțat Basilisk, un nou mouse din gama destinată gamerilor profesioniști. Acesta folosește același senzor optic găsit în alte mouse-uri de gaming, cum ar fi Lancehead Tournament Edition și Death Adder Elite, și a fost conceput special cu genul FPS în minte. Desigur, nu toată lumea are nevoie de un senzor cu o rezoluție de 16.000 dpi, dar pentru cei care își doresc așa ceva, acum au șansa să își achiziționeze mouse-ul mult râvnit.

Promovat ca fiind un mouse pentru shootere, senzorul nu este singura caracteristică care-l recomandă pentru acest rol. Mouse-ul include 8 butoane ce pot fi personalizate după bunul plac. Pentru acționarea lor Razer a inclus switch-urile sale renumite, care au fiecare o durată de viață de 50 milioane click-uri. Rotița mouse-ului este și ea deosebită, având o rezistență variabilă. Basilisk face parte din familia Chroma lansată de Razer, fiind echipat cu LED-uri RGB care luminează atât rotița, cât și simbolul Razer de pe suprafața pe care se odihnește podul palmei. Toate butoanele programabile sunt controlate de software-ul Synapse 3. Din interfața acestei aplicații, setările mouse-ului pot fi memorate fie direct în memoria dispozitivului, fie în cloud pe serverele Razer.

Referitor la rotița ajustabilă de pe mouse, Razer declară:

Acest aspect poate fi în mod special de folos gamerilor care își fixează săritul pe rotița de la mouse, și doresc să-și ajustifice activarea săriturii la un nivel preferat al rezistenței.

Pe marginea din stânga a mouse-ului se mai găsește un buton care din fabrică este setat să reducă temporar rezoluția senzorului prin apăsare, și să revină la normal când acesta este eliberat. Bineînțeles, i se pot atribui și alte funcții. Acest buton vine în două variante, una mai lungă și alta mai scurtă, pentru dimensiuni de mâini diferite. Sau puteți pur și simplu să-l eliminați de pe mouse și să mascați spațiul lipsă cu o acoperire de cauciuc.

Într-o conferință de presă, directorul general Min-Liang Tan a declarat următoarele lucruri despre Basilisk:

Capacitatea de personalizare a lui Razer Basilisk îl diferențiază de alte mouse-uri dedicate shooterelor, și este un lucru cu care ne mândrim. Acesta este un mouse conceput pentru a stoarce până la ultima picătură de performanță din stilul specific al fiecărui jucător de FPS-uri. Pentru jocuri precum CS:GO, PUBG, Quake, și altele asemănătoare, nu există nimic mai bun.

Basilisk poate fi comandat acum direct de pe site-ul Razer la prețul de 70 dolari.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button