HiFi-TVPC

Razer cumpără THX

THX este un nume pe care s-ar putea să îl cunoașteți de la începutul unor filme și de la sunetul foarte intens care acompania sigla.

Este o companie înființată de George Lucas cu 33 de ani în urmă și care în tot acest timp s-a ocupat de dezvoltarea tehnologiei pentru standarde audio și certificarea lor către cinematografe și sisteme de divertisment pentru publicul larg.

Razer anunță că deține acum control deplin asupra THX, în urma achiziției celei mai mari părți a proprietăților. THX va continua să funcționeze ca o entitate independentă de Razer, dar este o componentă a sa care va sta umbrela mare și verde.

Intenția este cea de a lăsa THX să opereze mai departe așa cum a făcut până acum, dar sunt planuri pentru extinderea câmpului de activități. De acum înainte se va mai ocupa și cu certificarea de echipament audio precum căști, boxe care funcționează prin Bluetooth și diverse alte periferice care se află în catalogul Razer. Desigur, mai este și OSVR, care ar beneficia cu siguranță de o componentă audio certificată de un nume atât de prestigios ca THX.

[Anandtech]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button